Profile

Join date: Jul 19, 2022

About

Sportski svijet je preplavljen beskrajnim brojem hendikepiranih https://www.riversidelbc.org/profile/poleksandrr34/profile koji imaju tajne uspjeha. Zapravo, po ogromnoj količini podcasta, TV emisija i blogova, od onih koji će vas sigurno učiniti pobjednikom, pomislili biste da će internetske sportske kladionice ostati bez novca.

Dakle, što se zapravo događa?

Sa široko rasprostranjenom legalizacijom sportskog kockanja, industrija kockanja se proširila i uključuje velik broj medijskih ličnosti koje će vam pomoći na tom putu. Jesu li svi loši? Ne. U ovom ću članku proći kroz 3 prednosti i 3 mane savjeta stručnjaka.

1. Pro: Oni će najvjerojatnije uložiti više vremena od vas

Kockanje implicira da postoji veliki element slučajnosti. Kada su u pitanju kasino igre poput ruleta, crapsa ili blackjacka, u suštini ste prepušteni na milost i nemilost hladnim, tvrdim https://www.smore.com/ewhgx statistikama i vjerojatnostima.

JEDNOSTAVNO REČENO:

Nije uključen veliki ljudski element (osim ako ne govorite o pokeru, ali to je priča za drugi dan). Međutim, kada je riječ o sportskom hendikepu, u igri je mnogo više.

Stvari poput vremena, zdravlja, motivacije i još mnogo toga imaju ulogu u tome što će odrediti konačni ishod utakmice. Ako niste uključeni u sve, lako je previdjeti čimbenike koji https://poleksandrr34.substack.com/p/naucite-kelly-criterion-strategiju bi mogli pridonijeti određenom rezultatu.

Ostati na vrhu zahtijeva mnogo vremena.

Imati "davanje savjeta o sportskom klađenju" kao dio vašeg radnog mjesta - kao što je to s stručnjacima i podcasterima - znači da ne samo da vam je dopušteno, nego i da vas se potiče da provodite značajnu količinu vremena radeći sve vrste istraživanja kako biste vodili vas na vaše eventualno predviđanje.NEMOJTE ME POGREŠNO SHVATITI:

Samo zato što ste uložili puno vremena u istraživanje igre ne znači da ćete u njoj uspjeti. Quarterback bi mogao iščašiti gležanj u prvoj utakmici utakmice, a sav vaš https://sites.google.com/view/sportsko-kladenje-posao/ posao je kroz prozor. No, u velikoj većini slučajeva, više vremena utrošenog na proces istraživanja s vremenom će dati bolje rezultate.

2. Za: Oni će vam dati hranu za razmišljanje

Rečeno je da je znak inteligencije sposobnost razmišljanja o nekoj misli bez prihvaćanja iste kao činjenice. Kada je riječ o donošenju odluke o tome na koji se način kladiti na igru, ne postoji podatak koji bi se trebao smatrati nepoželjnim.

Nije pretjerano reći da postoji beskrajan broj varijabli koje treba promatrati kada se pokušava predvidjeti ishod sportskog događaja. Šanse su, bez obzira na to koliko temeljito istraživanje bilo, neke od njih ćete propustiti. Ako uključite kockarski podcast, možda će vam spomenuti nešto o čemu niste razmišljali.

Evo primjera s kojim sam se nedavno susreo: stari https://vukovichdamir.wixsite.com/my-site/post/oklade-i-predvi%C4%91anja-za-nba-draft-2022 obrambeni koordinator NFL momčadi sada radi za momčad s kojom igraju nadolazećeg vikenda... čini se kao relevantna informacija. Znači li to da biste se automatski trebali kladiti na taj tim koji će pokrivati? Ne nužno, ali može li možda utjecati? Apsolutno.

3. Pro: Oni znaju stvari koje vi jednostavno niste istražili

Kao što sam ranije spomenuo, ako ste plaćeni da istražujete sportske događaje, postoji dobra šansa da ćete biti bolje informirani od prosječnog kladitelja koji se jednostavno želi zabaviti i možda usput osvojiti koji dolar.Čak i najpredaniji ljubitelji sporta imaju rupe u svom znanju.

NA PRIMJER:

Lako je previdjeti kada su dva najbolja kornerbeka vani zbog ozljeda. Nije nečuveno zaboraviti da NFL timu nedostaju lijevi tackle i desni bek. Dovoljno je reći da prosječni navijač zaboravlja kadrovska pitanja koja ne uključuju pozicije vještina ili bekove.

Konačno, klađenje pokazuje ljubav prema razgovoru o prop okladama. Ako ste uključeni, mogli biste čuti nešto što će vas zainteresirati. Čak i ako niste netko tko redovito igra s rekvizitima, trebali biste pokušati iskoristiti ako postoje dobre mogućnosti.


"Stručnjaci" možda zapravo i nisu stručnjaci u tome da su bolji u odabiru igara od vas.

Međutim, oni su stručnjaci u prikupljanju više informacija od vas. Nakon što to predstave u svojoj emisiji/podcastu/blogu, kako ćete to interpretirati i odluke koje ćete donijeti ovisi o vama.

1. Protiv: Praćenje njih može vas koštati

Ima li lakšeg načina da dodate novac svom bankrollu od povezivanja vašeg kola s nekim tko tvrdi da je završio "up" novac svake od posljednjih pet godina? Uključite se kako biste čuli kako vam govore na koji se način kladiti, a ostalo će se pobrinuti samo za sebe. Kad bi barem život bio tako lak.

Problem s činjenjem upravo onoga što sam gore opisao je taj što niste actua

H
hrkladionica

hrkladionica

More actions